906123826484433

Opinie


Zobacz, co mówią o mnie Ci, którym pomogłam 🙂


Aby dodać swoją opinię, kliknij tutaj:


Jak zrozumieć kobietę?
5.0
Based on 12 reviews
powered by Facebook
Weronika Piwowarska
Weronika Piwowarska
2020-07-15T07:05:40+0000
Basia to kopalnia wiedzy! Dużo można się nauczyć zarówno z bloga jak i kursu 🙂 Dzięki zaangażowaniu Basi ... znajdzie się odpowiedź na każde pytanie! Serdecznie polecam! ❤️read more
Ula Barczyk
Ula Barczyk
2020-05-11T09:09:08+0000
Bardzo polecam zarówno lekturę bloga, jak i kontakt z Basią, która jest osobą życzliwą, otwartą i pomocną.... Myślę, że to miejsce w przyszłości się rozwinie, bo widać że Basia jest mocno zaangażowana w to co robi i ma w tym misję 🙂read more
Iga Kuras
Iga Kuras
2020-05-07T17:37:59+0000
Polecam całym ❤️! Pełen profesjonalizm, rzetelnie, konstruktywnie i w miłej atmosferze 😍Odpowiedź na każde... pytanie, no.. po prostu: IDEALNE miejsce do rozwiania jakichkolwiek wątpliwości dotyczących NPR (i nie tylko) 😊read more
Dominika Zięba
Dominika Zięba
2020-05-07T14:18:53+0000
Basia jest bardzo sympatyczną i otwartą osobą z wiedzą i doświadczeniem 🙂 Serdecznie polecam i dziękuję! 😊
Anna Fi
Anna Fi
2020-04-30T18:17:47+0000
Basia jest bardzo miła, pomocna, rozwiała moje wątpliwości. Polecam 🙂
Beata Siedlecka
Beata Siedlecka
2020-04-27T15:55:30+0000
Super kontakt, obsługa przemiła, rzeczowa i bardzo pomocna ☺️
Maria Rybicka-Tyrpa
Maria Rybicka-Tyrpa
2020-04-26T14:19:54+0000
Bardzo sympatyczny i rzeczowy kontakt, cenne wskazówki w zakresie obserwacji cyklu i praktyczne porady. Indywidualne... podejście, pasja i zaangażowanie ❤️ Polecam ❤️read more
Marcin Krok
Marcin Krok
2020-04-24T19:40:44+0000
Profesjonale podejście do tematu i widoczne serce wkładane w swoją pracę.
Karolina Chrząstek
Karolina Chrząstek
2020-04-21T10:03:29+0000
polecam! Basia zawsze służy pomocą 🙂
Magdalena Dybowska
Magdalena Dybowska
2020-04-20T18:50:16+0000
Świetny kontakt bardzo prze miła kobitka😀chętnie pomaga kobietkom i chyba pomogła mi Naprawdę polecam 🙂
Magdalena Nikliborc
Magdalena Nikliborc
2020-03-24T11:39:51+0000
Jeśli kochacie ludzi z pasją to Basia Olesińska z całą pewnością do nich należy. Gorąco polecam każdy jej... projekt. Ostatnio bardzo ucieszyła mnie wiadomość, że Basia tworzy stronę KURSU METODY ROTZERA. Zapewniam Basia jest stworzona do przekazywania TYCH TREŚCI. Robi to niezwykle profesjonalnie, bardzo czytelnie i zrozumiale, a przy tym lekko i z nutką humoru. Jeśli chcecie poznać siebie, takimi jak stworzył Was Bóg - ten czas, który poświęcicie to najlepsza inwestycja w Wasz osobisty rozwój, rozwój Waszej relacji małżeńskiej, a także realizacji marzeń jakie na Wasz temat ma Bóg. Jeśli chcecie wpaść w najpiękniejszy rytm, rytm jaki Stwórca wpisał w Wasz organizm Basia jest najlepszą przewodniczką w tej podróży.SZCZERZE POLECAM!read more
Justyna Jankowska Jakacka
Justyna Jankowska Jakacka
2020-03-20T10:22:36+0000
Instruktor NPR o kobiecym podejściu. Wspiera nie tylko merytorycznie, ale i duchowo we wdrażaniu metody w życie 🙂
Next Reviews