Opinie


Zobacz, co mówią o mnie Ci, którym pomogłam 🙂
Najnowsze opinie znajdziesz także na Instagramie jak_zrozumiec_kobiete, w wyróżnionej relacji “Opinie”.


Aby dodać swoją opinię, kliknij tutaj:


Jak zrozumieć kobietę?
5.0
Based on 11 reviews
powered by Facebook
Ola Giertych-Jujka
Ola Giertych-Jujka
2021-02-04T10:36:37+0000
Pomoc Basi była nieoceniona w trudnościach NPR-u po porodzie. Dzięki niej rozwiałam wątpliwości i uzyskałam potrzebne... wsparcie. Bardzo polecam konsultacje z Basią.read more
Weronika Piwowarska
Weronika Piwowarska
2020-07-15T07:05:40+0000
Basia to kopalnia wiedzy! Dużo można się nauczyć zarówno z bloga jak i kursu 🙂 Dzięki zaangażowaniu Basi znajdzie się... odpowiedź na każde pytanie! Serdecznie polecam! ❤️read more
Ula Barczyk
Ula Barczyk
2020-05-11T09:09:08+0000
Bardzo polecam zarówno lekturę bloga, jak i kontakt z Basią, która jest osobą życzliwą, otwartą i pomocną. Myślę, że to... miejsce w przyszłości się rozwinie, bo widać że Basia jest mocno zaangażowana w to co robi i ma w tym misję 🙂read more
Iga Kuras
Iga Kuras
2020-05-07T17:37:59+0000
Polecam całym ❤️! Pełen profesjonalizm, rzetelnie, konstruktywnie i w miłej atmosferze 😍Odpowiedź na każde pytanie,... no.. po prostu: IDEALNE miejsce do rozwiania jakichkolwiek wątpliwości dotyczących NPR (i nie tylko) 😊read more
Dominika Zięba
Dominika Zięba
2020-05-07T14:18:53+0000
Basia jest bardzo sympatyczną i otwartą osobą z wiedzą i doświadczeniem 🙂 Serdecznie polecam i dziękuję! 😊
Anna Fi
Anna Fi
2020-04-30T18:17:47+0000
Basia jest bardzo miła, pomocna, rozwiała moje wątpliwości. Polecam 🙂
Beata Siedlecka
Beata Siedlecka
2020-04-27T15:55:30+0000
Super kontakt, obsługa przemiła, rzeczowa i bardzo pomocna ☺️
Karolina Chrząstek-Łudczak
Karolina Chrząstek-Łudczak
2020-04-21T10:03:29+0000
polecam! Basia zawsze służy pomocą 🙂
Magdalena Dybowska
Magdalena Dybowska
2020-04-20T18:50:16+0000
Świetny kontakt bardzo prze miła kobitka😀chętnie pomaga kobietkom i chyba pomogła mi Naprawdę polecam 🙂
Magdalena Nikliborc
Magdalena Nikliborc
2020-03-24T11:39:51+0000
Jeśli kochacie ludzi z pasją to Basia Olesińska z całą pewnością do nich należy. Gorąco polecam każdy jej projekt.... Ostatnio bardzo ucieszyła mnie wiadomość, że Basia tworzy stronę KURSU METODY ROTZERA. Zapewniam Basia jest stworzona do przekazywania TYCH TREŚCI. Robi to niezwykle profesjonalnie, bardzo czytelnie i zrozumiale, a przy tym lekko i z nutką humoru. Jeśli chcecie poznać siebie, takimi jak stworzył Was Bóg - ten czas, który poświęcicie to najlepsza inwestycja w Wasz osobisty rozwój, rozwój Waszej relacji małżeńskiej, a także realizacji marzeń jakie na Wasz temat ma Bóg. Jeśli chcecie wpaść w najpiękniejszy rytm, rytm jaki Stwórca wpisał w Wasz organizm Basia jest najlepszą przewodniczką w tej podróży.SZCZERZE POLECAM!read more
Justyna Jankowska Jakacka
Justyna Jankowska Jakacka
2020-03-20T10:22:36+0000
Instruktor NPR o kobiecym podejściu. Wspiera nie tylko merytorycznie, ale i duchowo we wdrażaniu metody w życie 🙂
Next Reviews